Yang Sayang Aku

Sunday, January 16, 2011

Pengalaman Mandi Di Swimming Pool Rumah Aku.

yeayyyyyy!!!!

dah lama teringin nak mandi di swimming pool.
tapi dulu tak boleh mandi sebab guard tak bagi kalau tak pakai baju mandi.
siap tiup wisel lagi suruh naik!

kebetulan, hari ini Abang Yo pun tak kerja dan
Kak Fifie balik kerja pukul 2 petang tadi,
terus ajak mereka sekali!

 tak sabar untuk direnangi!

 Abang Yo seorang saja yang pandai berenang.

 best rendam badan dalam air!

 senyum. =)

padahal masa ni baru lepas lemas.
takut gila masa lemas tadi.
sempat panggil nama Abang Yo.
*kenapa la tak sebut Allah je? kalau tak, mati dalam iman. =)*

sebenarnya, aku nak rendam kepala tapi kaki tiba-tiba licin.
badan aku terus masuk dalam air.
terkapai-kapai aku!
masa tu aku ingat aku dah nak mati.
tapi nasib baik kaki sempat pijak dan aku boleh bangun balik.
masa tu Abang Yo betul-betul depan aku.
tak sempat nak bagi bantuan.

Kak Fifie dan Abang Yo ingat aku nak tunjuk skill berenang aku.
aku mana la pernah mandi kolam.
macam mana nak pandai berenang!

cuak cuak!!


trauma kejap saja!
lepas tu, sambung balik mandi.





p/s : tangan dah hitam. aduiii...

p/ss : kepada teman-teman yang ajak ke Cosmo World di Times Square,
maaf lah.
tak dapat join kalian bergumbira di sana!
next time maybe.


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

5 comments:

Niz said...

eyh! jelesnya! >__<

enuLwanie said...

niz : kalau jeles, meh join sy..meh la!baru ada geng..

ASaDa RyutaRo said...

waa.. beronok-ronok mandi manda.. tak cool la tak pandai berenang. hahaha =P

budakcomel said...

hahaha..bukan sbb gelincir, tp b#*$&t wanie berat..air xmampu tampung...kahkah

enuLwanie said...

asada : tengah belajar la ni asada..

along : mish u my sis..hello, my pump is small ok.but nice!