Yang Sayang Aku

Friday, January 21, 2011

JOM GEGAR BLOG.



dah beberapa hari dah Ben Ashaari promote entri JOM GEGAR BLOG.
mula-mula macam malas nak join.

ye la, aku ni memang malas nak join contest, tag atau
apa-apa yang berkaitan dengan blog ni.

tapi tengok pada kesungguhan Ben Ashaari
membuatkan aku nak join dia buat entri JOM GEGAR BLOG.

saja-saja lah.
boleh juga promote blog aku.
*best ke orang nak baca blog kau?*

kalau ada yang singgah dari blog Ben Ashaari,
terima kasih atas kunjungan kalian.



nak join sekali?

1. Letak header Ben Ashaari Blog.

2. Tajuk : JOM GEGAR BLOG dan linkkan ke entri ini.

3. Tinggalkan link di ruangan komen entri ini.
(diingatkan hanya sekali komen sahaja!)

tarikh tutup : 23 Januari 2011 (Ahad)




Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

4 comments:

fya zainal said...

gud lux dear~
tgk ramai blogger join segmen abg ben ashaari ni

enuLwanie said...

hehe..

fya!!
mish u babe.. ;)

nur said...

kasi gegar..
Jemput keALL IN ONE

enuLwanie said...

jemput jemput!