Yang Sayang Aku

Wednesday, March 31, 2010

Adakah Aku Gadismu?


SEARCH - GADISKU

Gadisku
Seri mewangi bagai disiram selautan kasturi
Gadisku
Terindah padamu kerna tak pernah meminta selain cinta
Dialah gadisku (selalu) selama-lamanya

Tak peduli kata orang terhadap dirinya
Aku tahu dia gadisku
Tak peduli nista yang terlempar padaku
Dia tahu dia gadisku

Cinta kan bermakna jika sama saling memahami
Cintaku bercahaya jika disulami cinta suci

Gadisku...

Dikaulah hidup ini rangkap tak bermaya
Dia datang membawa harapan
Di kala hari-hariku menjadi gelita
Dia datang membawa cahaya


makin suka dengar lagu ni.
kan best kalau ada yang dedikasikan pada aku!

aku memang minat kumpulan Search.
lagu-lagu dia memang the legend la!
boleh buat aku cair dan tangkap cintan.




congrats to my classmates who got flying-colors-result
for final semester!
wish all of you the best way in your life!!





Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

11 comments:

miEz haNeM said...

yes!! fes!!

acap said...

lagu search sedap sedap!

enuLwanie said...

kak anem : akak x rindu kite ek?

acap : mmg terbaik.that's why diorang jadi legend!

Adeqq said...

best lagu nih.

tapi, adeq nak org dedicate lagu Pandangi Langit Malam by Jikustik!!!

bestttt!!!

enuLwanie said...

ye ke? xpenah dgr lagu tu.nnt wanie download n dgr ek?

akaqkaypoo said...

adakah kau gadisku?...
xah...kau bibikku..hahaha

enuLwanie said...

along : kau acaiku...hahahaha

Fhad said...

ko suh ian nyanyi lagi ni.. sore die sedap.. kalo karok mmg lagu ni dia amik.. hahah

enuLwanie said...

fhad : ye ke?nnt aku request lagu ni kat dia ek?bile nak karok lagi..teringin nak join.

Syuhada said...

Wanie, sampai hati eh tak bagitau pointer anda? Nak kena hujan gecko leopard ke ha? Jgnlah berahsia. Mesej pun tak reply :'(

enuLwanie said...

syuhada : biarlah rahsia! ;)