Yang Sayang Aku

Sunday, March 14, 2010

Abangku Cuba Memasak.

ok.
abaikan entri lepas kalau kamu sempat baca.

mahu cerita baik-baik saja.
aku kan baik.
tak suka serang-serang orang!

seronok bila dapat spend time dengan abang aku.
bukan selalu dia dapat cuti.

hari ini,
dia memasak untuk kami bertiga.

menunya adalah Nasi Goreng Kampung.

duk sibuk potong kangkung.

sebenarnya,
dia demam.
musim demam sekarang ni.
agaknya berjangkit dengan pesakit di wad.

inilah hasilnya.
nice try la, bro!

aku tolong dia goreng telur dadar
dan keropok keping.
oh, tidak lupa makan dengan sayur kangkung
yang dibuat macam ulam.

Kak Fifie makan sampai 4 pinggan.
dahsyat la penangan nasi goreng Abang Yo!



*nanti boleh lah masak untuk kami lagi ye?

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

9 comments:

syafawani said...

haihh mcm terliur ja:)

Azrul Fhairuoz said...

hehe...nak rasa mai la umah...hehe

shazruls said...

sampai 4 pinggan ni mesti sodap gilerr nyer ni

embun d tengah malam said...

keropok tu cam best jer

hisham said...

salam enul...abg u pndai msk,,,u reti x?..hehe

syaf said...

wo bagus..
kekadang lelaki masak lagi sedap dri anak dare taw...cayalah

Kuwe said...

apsal abang yang tolong masak ni..
hm.

hans said...

sedap plak aku tgok keropok tepi nasi tu

enuLwanie said...

sori la pada kekanda2 yang sudi mengomen..
bru sempat nak balas.

sebenarnya,
bini dia yg nk merasa masakan dia.
dia lgsg xtau msk.
sy yg tolong masukkan ingredient dia.
dia tlg kacau je utk bg nmpk dia yg msk.

tp sy mmg xpndai msk lauk yg hebat.
cikai2 boleh lah!
tp hingga menjilat jari gak la..
promote diri plak!