Yang Sayang Aku

Sunday, May 23, 2010

'Epal Besar' Untuk Alas Perut.

aku ditinggalkan Abang Yo dan Kak Fifie.
mereka ke kampung Kak Fifie untuk menghabiskan masa pantang lepas bersalin.

dilarang tinggalkan rumah.
disuruh bagi makan si arnab dan si ikan-ikan.

bosan!

mujurlah tadi Kak Ema ajak wi-fi di McDonald's berdekatan.
tapi, ramai pula umat kat situ!

kami ke Tesco Extra untuk wi-fi di Big Apple.
tapi, plug pula bermasalah.

tiba-tiba, lapar melanda diri.
makanan pilihan?

nah, inilah makanan favourite aku!
bila makan ni, teringatkan Along
sebab dia yang ajar aku makan 'Epal Besar' ni.

kami bungkus makan di rumahku.

most favourite!
Chocoholic and The Alien.
both of them ada pekatan coklat di dalamnya.

slurpppp!!

*abaikan jerawat yang tumbuh macam bertih jagung tu!

nampak sedap kan?

sedapnya 'The Alien' ni hingga menjilat jari.


ok dah.
esok kena bajet duit sebelum gaji masuk minggu depan.


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

11 comments:

cikgadis konfiuss said...

aiiieeee..kenapa bt org jeles ni?
huhu mau juga!

enuLwanie said...

cik gadis : hahaha..jom sy belanja minggu depan!

cikgadis konfiuss said...

haha jauh gilaaa
org mau beli tiket lg..
haha x pa la
=)

enuLwanie said...

eh, jauh?
duk mane?

Frodo Baggins said...

wanie .. lu idoop lagi ke?
wa lama x skodeng lu!
wakakakakkaka
big apple woooooo
cekelet berkerim!
haishhhhhhh ..


cisss!!


>.___<<

enuLwanie said...

frodo : wa hidup lagi la..cuma skrg wa dh berkerjaya.sbb tu sibuk.
lu nk ke big apple ni?
nnt wa belanja.
nak??

Anonymous said...

camne la badan x naik..huhuk...

syaf said...

big apple...owh ni...4veret akuuu...no...dont show it

Adeqq said...

sedapppp!!!!

blanje i jugak leh? ^___^

rindu laa kamu. rindu sangat. kamu tak rindu aku ke? T____T

aLeen aVriL said...

wanie dah keje ker??kat mana??

enuLwanie said...

anon : mcm tau je sape yg ckp cmni..

syaf : dh tunjuk dh pun!kuikui..

adeqq : sape kate x rindu? rindu tau..gian dh nk menaip n update blog.

kak aleen : keje dh sebulan kak..kt bukit bintang.