Yang Sayang Aku

Wednesday, May 26, 2010

Department Baru Dan Jerawat Baru.

minggu ni merubah sedikit perjalanan kerjaya aku.
aku bertukar department kerana department sebelum ini
telah diterminate.

ini meja baru aku.
lebih selesa.
lebih relax persekitarannya.
pendek kata, aku happy dengan department baru
walaupun rindu teman-teman department dulu.

jerawat makin membesar.
dah lama tak tumbuh sebesar ni!
orang tua-tua kata,
kalau ada jerawat, ada boyfriend.
tapi siapa boyfriend aku?

semalam sempat jumpa Umi di INSPEN, Kajang.
dia datang berkursus.
lepas juga rindu di hati ini.


*kena jaga-jaga update blog lepas ni sebab
Umi hari-hari baca blog aku!




Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

3 comments:

cikgadis konfiuss said...

haha bestnya..rajin umi bc blog..

hai umi~
comel x hari ni?

*mana tau kan umi baca komen ni..ekekek :P

Jantan Keparat said...

lame dah x mlepak kat snieuyh..
hhehehe...
slmt bekerja ek!

enuLwanie said...

cik gadis : umi rindu kt i kot sbb tu dia selalu baca blog i.hehe..yg penting, umi i celik IT.
wah..gitu!

jantan keparat @ ghostone : ye..rindu komen2 awk.bile nk blk kelantan?