Yang Sayang Aku

Sunday, March 6, 2011

Murah Rezeki EnuLwanie's Gambargraphy.

minggu ni murah rezeki aku.
Kak Aini minta aku jadi jurutangkap gambar untuk birthday party dia.
Kak Aini cukup baik sebab dia
yang banyak bagi peluang job gambargraphy kat aku.


balik rumah terus demam seminggu.
mungkin sebab balik awal pagi kot!

untuk perbaiki lagi skill gambargraphy,
aku beli speedlight YN465.
budget aku tak banyak.
negotiate dengan tuan kedai, dapat dalam RM350.
 ni pun dah over budget!
nak beli second hand, takut tak puas hati.


try pakai speedlight untuk birthday party Daniel Hazriq,
anak buah Miss BFF.
kakak dia beria-ia nak aku jadi jurutangkap gambar.
aku serba salah.
dah la demam tak kebah-kebah lagi.
redah saja!


terima kasih atas undangan!


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

4 comments:

nuwa said...

Dijemput ke blog saya untuk menikmati haruman perfume.

http://perfume-merchant.blogspot.com/

Dda Ly said...

murah rezeki kamu..:) tapi, kamu mmg pandai amek gambar..ok la tu..hihi

meh ke rumah..
~stationery~
keep in touch ye..♥♥♥

Semek said...

good job
freelance phtgrapher
leh wat side income
xnk amik gmbr utk wedding ceremony ke cik kak?

enuLwanie said...

mekaseh mekaseh..sy belum dijemput utk wedding event..x confident lagipun!