Yang Sayang Aku

Tuesday, August 18, 2009

kami masih kusut masai

masa ni : 1430 hours
venue : bilik kak ema
mood : masih dalam selimut
yang terbabit : wanie, kak ema, busyra, suhaila

hari ni kami berpuasa sunat..
mungkin nak biasakan perut kami dengan ketiadaan makanan
untuk dicerna...
Ramadhan dah tak lama lagi...
moga kali ni keberkatannya dapat ku rasai....

kak ema masih dalam litupan selimut...
agak masih malas untuk betul-betul bangun tidur...

busyra pula sudah mandi dan wangi-wangi...
sedang sibuk sikat-sikat rambut kami...
wah, kamu sungguh rajin!!!

suhaila pun dah wangi..
tengah sibuk tanya kak ema...
tengah banding-bandingkan kependekan aku dan dia...
ceh!!!!
memang aku yang terkontot antara kalian...
ya, aku mengaku itu!!!

aku pula jadi DJ untuk mereka...
pasang dedikasi lagu oleh busyra dan kak ema...
kak ema tak habis-habis dengan hampa-ari lasso...
busyra pula dengan masih cinta-kotaknya...

bila aku dah bosan dengar lagu-lagu tu...
aku pasang lagu-lagu dewa 19...
aku makin meminati band indon ni...
lirik lagunya sungguh puitis...
melodinya sungguh indah...
suara dhani dan once sungguh lunak...

sekarang masuk pula si emilia...
si keding yang mahu berisi...
sanggup minum weight gain yang entah apa-apa je rasanya *katanya*...
nah, masih tersisa susu yang diminumnya tadi!!!
hahahaha......

itu saja entri yang agak merapu meraban
yang ketika ini masih dalam selimut belang-belang *selimut asrama SEMENZA*.....

SEKIAN.....

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

2 comments:

emilia sarah said...

susu weight gain appeton! yeah!

Khairin Azhan said...

sabau je la...