Yang Sayang Aku

Sunday, August 16, 2009

entri bosan di bulan Ogos


BOSAN GILERRRRR !!!!!!!!!

along balik Kota Tinggi...
nisa tidur rumah kawan dia kat Pandan Indah..
abangyo dan kak fifie kerja...

aku sorang-sorang je kat rumah sekarang ni....
bangun tadi, kak fifie ajak makan nasi dengan ikan pekasam sebelum dia gi kerja..
first time aku makan ikan pekasam tu!
amik makan macam ikan goreng..
nasib baik kak fifie tegur..rupanya ikan tu masin + masam giler...
hahahaha.....

lepas habis makan, aku layan MukaBuku...
wah!!! dia balas mesej aku..
aku hantar lagi mesej kat dia...
tunggu je dia balas nanti!

siapkan Data Flow Diagram untuk
project 1...
copy sikit-sikit dari group Iqbal..
harap-harap puan mimie tak
reject!
group aku je tak hantar lagi DFD ni..

malam ni aku tidur hostel..
nak siapkan lagi
project 1 dengan tqa dan sue...
sambil tu, boleh gak
revise subjek web based dengan diorang...
esok ada test..
sumpah..tak tahu pape pasal web based!!

~p/s : doakan aku berjaya untuk test esok!!!~

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

1 comment:

enuLwanie said...

x fhm nape font jadi besar dan buruk??