Yang Sayang Aku

Monday, February 14, 2011

Makan Di Secret Recipe Di Waktu Hujan.


disebabkan hujan lebat disusuli kilat sabung menyabung,
aku dan teman sekerja aku, Aril tak dapat makan
di tempat makan kegemaran kami iaitu di Medan Selera Semua House
yang terletak berhadapan bangunan kami.

jadi, kami bercadang hanya makan di Secret Recipe.
ini kali pertama aku makan makanan selain kek di Secret Recipe.
sungguh. tak tipu!

aku bukan suka sangat makan makanan western
apatah lagi aku lebih suka makan di kedai makan biasa.

tak reti nak makan makanan yang pelik bunyinya.
jadi aku ambil saja makanan sama macam yang Aril pesan.
lasagna with chicken.
tapi aril ambil lasagna with beef.

 ini dia Aril Peterporn.
sudah punya cewek.

 pertama kali berjaya pakai tudung ni dengan kemas.

 ni kerja Aril la ni ambil gambar aku separuh saja.

nak amik kau!
gambar tiga suku.





harap dapat keluar ramai-ramai dengan teman-teman sekerja.
rindu teman-teman Astro Transformer Team Stream Lapan
seramai 18 orang ituuuu!




Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

2 comments:

broFami said...

wah2 sedapnya dia makan..
sian korang x dapat makan kat suma house ek..? hehe

enuLwanie said...

tu la..aril ajak aku mkn kat kedai mamak.masa tu kilat mcm depan mata je.memang aku tak nak la mkn jauh2.
dah la aku trauma dgn kilat.