Yang Sayang Aku

Tuesday, February 15, 2011

Jatuh Cinta Dengan Mary Kay.

dah beberapa kali teman kolej aku mengajak aku ke kelas make-up.
kebetulan aku cuti hari ini.
aku penuhi saja permintaan temanku itu.

sebenarnya, dari malam tadi rasa berat hati nak ke kelas itu.
maklumlah, aku bukan suka pakai make-up.
setakat pakai foundation dan compact powder saja.
lipstick pun dah jarang pakai.
blusher dan eye shadow pun dah tak tahu simpan kat mana.


kelas make-up anjuran Mary Kay.
FREE OF CHARGE!

aku sangat suka bila kelas facial.
dapat beza muka sebelum dan selepas kena facial.
rasa segar dan ringan muka ni!

tapi masa masuk kelas make-up,
mata dah start mengantuk.
sebab aku tak suka make-up!
leceh nak pakai itu, nak pakai ini.

puas dipujuk teman aku.
barulah aku cuba sikit-sikit make-up yang ada.
tu pun dia yang ajar.

ini hasilnya!

jerawat pun hilang tiba-tiba!


kena tolak tepi produk yang aku pakai sekarang.
kena cuba produk Mary Kay.
sebab bahan yang digunakan terdiri dari botanical ingredients.

kalian patut mencuba produk ini.
believe me or you'll regret!




ya,
aku sudah jatuh cinta dengan Mary Kay!


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

5 comments:

♥ Juliana Violet ♥ said...

Vee suka eyeliner Mary Kay. :)
Make up Mary Kay best sebab bila pakai rasa natural dan tak heavy. :)

Bagi product penjagaan muka, mask Mary Kay terbaik. ;)

enuLwanie said...

betul la juliana..rs ringan sgt muka!
best best!!

two thumbs up to mary kay!!!

Anonymous said...

saya ain

saya suke hand setting set...lembut gile tangan bile memakainya..huhu
nnti nk beli la..tp kne kumpul 2 bln gaji dlu..waahahaha

Semek said...

Mahal x?nk cube jgk lah:)

enuLwanie said...

ain : mmg lembut sgt bile pakai kat tangan..

semek : xde la mahal sgt tp berbaloi..nak join kelas facial dia?kat damansara 24/02 ni.