Yang Sayang Aku

Tuesday, September 21, 2010

Wah, Seronoknya Teman Aku Masuk TV!

"kawan-kawan,
jangan lupa tengok Akustik Raya 2010 di Astro Ria."

tu la SMS yang aku dapat dari teman lama aku, Yatt.

lalu aku balas,
"sorry dear, rumah I yang dua tingkat ni tak ada Astro."

"rugi! I masuk TV dengan Faizal Tahir."

percaya tak percaya saja aku baca SMS dia.
tapi lepas tengok komen teman-teman lain sehari selepas rancangan itu ternyata benar.


kata Yatt, masa tu dia dan temannya ke Masjid Jamek.
ternampak Faizal Tahir terus ambil 'port' depan.

Akustik Raya 2010 - Part #1

dia adalah gadis berbaju kuning.
punyalah semangat 'keFaizalTahiran'.

banyak juga cameraman Astro ni tunjuk gambar dia.


Akustik Raya 2010 - Part #2


Akustik Raya 2010 - Part #3

di akhir rancangan ni, dia sempat nyatakan perasaan dapat jumpa dengan Faizal Tahir.
mana taknya, Faizal Tahir adalah artis paling digilainya sekarang.





kalau aku jumpa Faizal Tahir,
aku nak suruh dia buka baju dan tunjukkan 'S' di badannya.
mesti cair.....



Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

6 comments:

Lelaki Ini said...

wah..
xctednyew..
kalo sy jmpe siti..
mau nangis2 !
hahah!

enuLwanie said...

lelaki ini : wah, awk nangis?
mmg peminat no 1 cik ti la ni.

in+an Jun$u said...

ala..xleh tgok pn video tu. :(

enuLwanie said...

intan : nape xleh tgk?

hid4yatt said...

hehe. ape ni. wat my story jadi your story ni...eh..kena mintak royalti nih...

papepun jumpa faizal memang bestt
rase mcm tak yah bukak pose ritu da kenyang...hekhek

enuLwanie said...

what the ...???
yatt pun ada blog.
wow..welcome to this club!

anyway, i promote u jd the next artis.
jd backup singer faizal tahir pun jadi la kan..