Yang Sayang Aku

Monday, September 6, 2010

Shopping Raya Bersama Mr BFF dan Teman-temannya.

sabtu lepas,
aku bersama Mr BFF dan teman-temannya
ke Masjid Jamek untuk shopping raya.

janji Melayu pukul 2.00 petang.
tapi sampai sana pukul 3.30 petang.

apa-apa pun, layan gambar.

macam biasa Mr BFF dengan trademark posing dia.

dari kiri, Nura dan Emin.
sesi bertepuk tampar setelah baru jumpa.

sekadar pemerhati.
Dilla.

lihatlah kemeriahan orang KL shopping.
sampai bersesak-sesak jalan.

abang-abang polis yang menjaga keamanan.
hidup abang polis!!

akak polis tengah cover korek hidung.

penat mencari baju kurung idaman.
yang aku suka semuanya direject Mr BFF selaku perunding imej aku.
akhirnya, jumpa juga yang sesuai.
dan sekarang, sesi pilih memilih warna yang sesuai.

sesi mencari tudung pula.

selepas itu,
kami melangkah ke Times Square untuk berbuka puasa.
makan di Shabu Shabu Steamboat Restaurant.


bergambar dulu sebelum aktiviti makan berjemaah.

ini dia makanan sudah sampai.
yang lecehnya,
terpaksa menunggu makanan sampai lebih setengah jam.
air kosong pun mengambil masa untuk dihidangkan.

ok, jom makan.

selepas itu, aktiviti shopping diteruskan lagi.



terserempak dengan Syuhada di Masjid Jamek.
sendirian.

"sorry la sayang.
tersentap tangan u kuat-kuat.
so surprised to meet u there."


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

2 comments:

shazruls said...

dh lama tak rasa kemeriahan bershoppin kt kL lebih2 lg time dkt2 raya ni...

enuLwanie said...

shazruls : tu la..ni rasanya first shopping sakan.
sebelum, parents yg aturkan baju2 raya.