Yang Sayang Aku

Sunday, September 19, 2010

Raya Eidulfitri Tahun 2010 - Bahagian Tiga (Teman-Teman)

ISNIN - 13 SEPTEMBER 2010



Reunion Zainabians batch 2000-2004 di Restoran New Horrizon.
yang confirm hadir menurut event di Facebook dalam 30 orang.
bermakna 3 meja yang sudah reserved.

tapi sayangnya, hanya satu meja terisi.
hanya budak-budak Kelas Bahasa Arab Komunikasi (Form 1-3) saja yang hadir.

tapi, dah cukup havoc!



semua dan makin vogue.
semua dah makin cantik.




lepas habis event di Restoran New Horrizon,
terus tumpang kereta teman Nuraini a.k.a Bie (free hair dalam gambar) ke KB Mall 
untuk berjumpa teman-teman Zainabian dan Ismailian (Form 6).

yang lucu tentang persahabatan aku dan mereka,
aku jarang tegur mereka ketika di SEMENZA.
tapi bila di SIC, terus jadi rapat.

Azza, Katherine dan Wan Adrina.

ini Zaki Al-Hafiz a.k.a Ja.
teman baikku ketika di Ismailian.

terserempak pula dengan Hasyati yang juga teman Ismailian
bersama adik-adiknya.
kekecohan bermula bila dia membuka suaranya.
dia boleh jadi DJ di KB Mall tanpa menggunakan speaker.
memang terang dan jelas!

sebelah kanan sekali adalah adik Katherine.


KHAMIS - 16 SEPTEMBER 2010

dah lama tak main bowling.
bila teman Facebook aku ajak main bowling di KB Mall, lagi la excited.

main 3 game.
tapi semuanya kalah!

ini kekalahan di game kedua.


JUMAAT - 17 SEPTEMBER 2010


jumpa teman-teman sekolah lagi.
kebanyakan dah jumpa ketika
Reunion Zainabians di Restoran New Horizon tempoh hari
kecuali Hanis Ismal (free hair) dan Ameera Ismail (kanan sekali).

nah, Triple Cheese Burger sebelum di'ngap'!


SABTU - 18 SEPTEMBER 2010


berjumpa lagi dengan Kat dan Cikgu Azza
untuk menemani Adrina (tiada dalam gambar) shopping di bandar Kota Bharu
sebelum pulang bekerja di Sarawak.

Kat di hadapan deretan kedai keropok keping di Pasar Besar Siti Khadijah.

suasana memang lengang.
tak ramai orang seperti dulu-dulu
sebelum adanya Pasar Wakaf Che Yeh.


aku semakin addict dengan skirt labuh.
jumpa yang cantik dan murah.
terus grab!

testing pakai skirt yang baru dibeli tadi.
abaikan baju yang agak kurang matchingnya.




note :
*SEMENZA - SMK ZAINAB (1)
*SIC - SULTAN ISMAIL COLLEGE

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

6 comments:

meya ismail said...

ye.. komenku begitu beharga! sila terjah ---> http://simpleinlavenderamey87.blogspot.com/2010/09/melepak-sakan-di-mcd-kbmall.html untuk melihat gambar kamu jugak edisi editing

Lelaki Ini said...

wah besh2!
sy pn ade reunion gaks mase raya!

enuLwanie said...

wow..terbaik la sahabat aku ni!
jom terjah.
hehehe

enuLwanie said...

lelaki ini : kat mane?
ingat nak jumpa awk tapi no awk dh tukar kot.
contact la sy balik..

jazelaide said...

enulllll~~~aida jeles tgk gmbr2 tue...xdpt p tat day...nk jmp gak smua org..huh~~next time nk p tau nk jmp cath n enul..trigt time kat sic..wlpn aida dok kejap je=)
miss the gud old days so much,
take care~~

enuLwanie said...

aida : tu la..miss our moments since form lagi.really miss ur kemanjaan.
hehehe