Yang Sayang Aku

Sunday, October 24, 2010

Semangat 'The Red Warriors'.


ini design baju The Red Warriors yang baru.
simple but nice!
tak sabar nak beli dan memilikinya.


kalau anda juga mahu memilikinya,
sila ke page ini dan buat tempahan.
cepat sebelum kehabisan!


bersemangat betul aku kali ni.
dah pesan awal-awal kat Abang Yo suruh beli tiket ke stadium.
dah lama nak pergi tengok bola di stadium.
dari tahun-tahun lepas lagi.
harap-harap dapat tengok live team Kelantan depan mata!




"gu gu Kelate,
kito pakak penuh stadium.
tapi hok penting sekali, jago tatasusila kito.
hok lepas, biar lepas.
jadikan sempadan.
jange wi malu ko Tok Guru kito!"







nak cari tudung warna merah dan putih.




Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

4 comments:

hamzah ian said...

bahaye tol perempuan pergi time final.. seyes bahaye..

enuLwanie said...

ala..ada guard..sy gi dgn abg sy.

pUAN gULA-gULA said...

ade ken abaling ngan botol tak??
huhuhuhu

enuLwanie said...

eh akak ni..sy gi nk tgk bola.
bukan nk wt rusuhan.
adat main la tu ada kalah menang.
hehehehe