Yang Sayang Aku

Saturday, April 17, 2010

Akhirnya..

akhirnya,
aku berjaya mendapat kerja yang aku 'impikan' selama ni.
kerja biasa saja.
untuk menghabiskan masa-masa terbuang
sebelum sambung degree.


nilah nama company aku?
siapa berhutang dengan bank,
sila berani berhadapan dengan kami!


ini kak Sumathi.
dia ajar aku step-by-step.
aku tak pernah jumpa orang yang boleh ajar aku sebaik kak Sumathi.


semalam,
Kamarul, my-best-buddy datang lepak kat Times Square dengan
housematenya, Ajak.
aku dapat lihat style 'gigolo'nya bila
dia pakai baju yang agak fit.

oh Kam, kamu memang gorgeous dan 'gayous' dengan style macam tu!


ni gambar yang Ajak ambil.

memang 'terbaik' la!




Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

6 comments:

lumut said...

fuh layout baru..kau kerja aper?

enuLwanie said...

lumut : hahaha...keje kerani je!

-li.zue- said...

wah2.kerja sudah??


mak cik kayo!!
heheh.


kita pun tgh carik keja skrg ni.wee.xD

selamat berkerja,sis!

anish said...

congrats wanie! ^^
and sgt suke layout ni! :D

btw, ade award 4u, here:
http://anischipsmorechoc.blogspot.com/2010/04/award-lagi-d-mwa-mwa-mwa.html

:)

tqa said...

dapat kerja tak msg kengkawan syial. gile lupa diri kau nie!! huh myampah bluek!

enuLwanie said...

li.zue : dah jumpa ke keje yg dicari tu?jgn memilih sgt tau..

anish : terharu gila! mekaseh sgt2 tau...

tqa : aku malu la wei..bukan gaji masyuk mcm ko..