Yang Sayang Aku

Wednesday, July 15, 2009

cuti mid-term




*lambat update*
cuti mid-term minggu lepas aku tak balik kampung sebab aku memikirkan kewangan yang tak berapa nak stabil. siapa bilang aku tak rindu sama umi kesayangan dan family members yang lain..? hari-hari pada awalnya sangatlah membosankan sehinggalah aku mengajak emilia dan tqa tengok ice age 3 3D kat pavilion. tak sabar sangat nak tengok cerita ni sebab along dan abang yo cakap cerita ni memang best. memang gelak dari awal sampai akhir cerita! so,tqa dengan rajinnya mengambil aku kat rumah. jimat peluh aku nak menitik kalau berjalan ke bus stop! dah lama tak naik KEMBARA 4949! lepas tu, ambil emilia kat AU2 Keramat(rumah dia). tapi mak tqa hantar kitorang ke pavilion sebab beliau nak guna kereta.

sesampainya kat pavilion, terus pergi beli tiket wayang tapi sayangnya harga untuk wayang 3D rm18. agak mahal la sebab aku bawa duit ngam ngam.*salah aku gak!* dah la tak bawa student card, sesudahnya aku sorang je dicas harga biasa sedangkan mereka berdua dapat harga student.


*kononnya nak tengok 3D*


*mereka sedang beratur beli tiket*

lepas beli tiket, kitorang pergi makan dulu kat food court.


*tqa punye..nyum nyum!*


*emilia punye...western food*


*ni la 'makanan' aku..dah kenyang!*

lepas menyantap, jalan-jalan dulu sambil cuci mata tengok baju-baju cantik. tqa sempat try dress yang dia suka di forever 21. *tapi tak boleh nak tunjuk gambar tu sebab censored!* so ni je la gambar tontonan umum.


*ni masa bayar..hehe*


*try accessories*

then, dalam pukul 2.30pm wayang pun bermula. yang paling excited dan teruja, aku la. memang best cerita ni! gelak sakan aku tengok watak sid yang sengal dan blur.

habis je wayang, terus balik jalan kaki ke KLCC sebab mak tqa tunggu dia kat situ. aku pun naik B114 kat situ dan emilia pun naik LRT ke Setiawangsa. sebelum berpisah, sempat gak la snap few pictures untuk kenangan di waktu cuti mid term ni.


*ye...hanya kami bertiga*


*aku yang paling pendek*


*disebabkan terlalu fanatik dengan ice age 3, aku beli toy BUCK kat mcD*


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

4 comments:

tqa said...

aku gemukk plak time bayar ~




*camera ko rosak kot time tu ;p

enuLwanie said...

hahahaha
2 la ko.laen kali ikotla cam cr aku diet...
tp dlula
hahahaha
skrg TIDAK lagi...

Waxanuxx said...

best sgt ke ice age tuu..
cm nk tgk je tp keuwangan x stabil :(

enuLwanie said...

best sangat3 !!!!
berbaloi baloi bak kate amy search...
wanie pun x mampu nak tengok 3D nye..
tengok yg biasa pun jadi la..