Yang Sayang Aku

Wednesday, July 15, 2009

cuti mid term versi dua


kali ni keluar dengan bff aku, yatt.
pergi red box karaoke kat sogo.
best gile sebab hobi aku memang melalak sampai hilang suara!

sebelum karaoke, sempat lunch sama-sama sambil update cerita hot pasal life.
lepas tu, sempat gak shopping sebab sogo buat sale gempak punya dan kami pun terlalu teruja dengan sale tu!
dia pun kadang-kadang hilang dari pandangan aku sebab dah khusyuk sangat cari baju.
aku beli 2 baju dan yatt beli 2 baju dan 1 seluar.

*sedikit info tentang yatt a.k.a nurhidayatimokhtar*
yatt ni aku kenal sejak form 1 kat semenza.
satu kelas dari form 1 sampai form 5 kecuali form 3!
dia ni otak gila-gila dan funny!
dulu tahap dewa dewi punya brutal sebab minat gun n roses and metallica...
*james hetfield*
sekarang dah makin ayu sebab ada gewe... *pakwe dalam loghat kelate*
sayang sangat kat dia sebab dia la satu-satunya kawan sekolah yang still keep in touch dan rapat...
sekarang dia tengah buat degree kat uitm...


*yatt, besfrenfoeve*








Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

2 comments:

tqa said...

ko nyanyi ker ..?? padan hujaann gurrrrr~<< bunyi guruh jgk ;p

enuLwanie said...

helooooo!
aku nyanyi lagu smpai
pagi yang gelap kini sudah terang tau...