Yang Sayang Aku

Monday, June 8, 2009

single?

ini lah aku....



bosan sangat sekarang ni...

bosan dengan kehidupan yang ber'title'kan single...

ingin rasanya disayangi...

bila kita sakit,ada orang yang ambil berat...

hidup kita hanya ada dia....

bukannya desperate!!!

tapi sebagai manusia yang dijadikan Allah untuk hidup berpasangan...tak salah kan??

maybe nothing special about me yang boleh menarik perhatian kaum Adam untuk mencintai aku...

aku hanya akan terus menanti dan mungkin sedikit mencari cinta yang suci,tulus dan murni...

*hanya seorang insan malang...


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

1 comment:

emilia sarah said...

tak sume yg kte nak dpt wany..
cool je!
k?
ade seru nnt smpi la tue..
hnye diri kte taw ape special nye dlm diri kte..cayela..