Yang Sayang Aku

Saturday, April 18, 2009

YM!!!

YM!!!
tu la nama yang selalu danial panggil kat aku..sampai abu pun dah terikut!!



aku bukan gila nak YM...



kebetulan a few times dia nampak aku kat cyber cafe kolej tengah online.masa tu aku ada kawan dari jamaica.seronok la sikit speaking dengan mamat international...takde la fluent tapi boleh la setakat bahasa pasar...asalkan aku dan mamat tu faham..

aku nak buktikan pada kamu wahai danial yang aku bukan gila YM...

sila la view blog aku sampai kamu bosan ye....

YM tak layan ye...

hehehehe.....

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

3 comments:

'affan abdullah said...

haha YM!

emilia sarah said...

hye YM..
slamat brcuti YM..
YM aka YEM..hakhak :P

Saiful Amani said...

hey whats up YM can u YM with me coz i always YM..YM terYM HAHAHAH