Yang Sayang Aku

Sunday, November 28, 2010

Sudah Ada Tumblr.



aku sudah memiliki Tumblr.
untuk post tentang gambar, lebih-lebih lagi yang aku snap.
(mungkin ada perubahan tapi belum pasti lagi.)
kenapa bukan Flickr?
belum terbuka hati lagi!

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

yeay
dah ade tumblr jugakk
nak follow

:)

enuLwanie said...

yang..dh lama tak saling komen mengomen. rindu kamu dan ye, kamu makin cantik!

fauzibest5 said...

eh,yang tu artis ngangkung kan? =O

saiazuan said...

malasnnye nk wt bnyk2 akaun ni. haha.. cool gak aq tgk tumblr nie

enuLwanie said...

fauzi : haah..jumpa dia automatik terloncat.hepi gila!dr dulu lagi minat dia...tak sabar tgk ngangkung!

saiazuan : tak kisah la ada byk akaun ke x sebab Tumblr ni mmg best!

hans said...

tumblr tu apa keistimewaan dia?

P/S : Followers Blog Tu Banyak! Komen Beratus - Ratus! Tapi Apa Yang Hebatnya Blog Tu?

enuLwanie said...

ntah..saya buat tumblr utk saya ekspresikan diri melalui gambar.
itu saja.