Yang Sayang Aku

Friday, May 8, 2009

istana baru kami..

balik kampung dari KL...

sekitar pukul 1700..

wanie : umi, amik kak nie kat tempat biasa yer..depan JKR..bas kak nie dah kat area ketereh ni...

aku turun bas dekat dengan rumah aku..

sampai je jalan telipot, masuk lorong ke rumah aku..ye, jangan terkejut!! rumah aku betul2 depan kubur..

first2 pe yang aku nampak, aku terkejut!!

rumah aku ke ni??

wow!! walaupun dalam progress, tapi nampak macam cool je...

setiap petang, aku bersama king and queen kami (abah n umi) jenguk istana baru kami..

untuk tatapan korang..walaupun istana kami tidak seindah istana korang...





ah, cunnnnye!!!!



view dari bawah...


sempat lagi kami posing...

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

5 comments:

alepadly said...

besau nye umah!
hahhahah

best2! untung si die kawen ngn hang!

enuLwanie said...

adui..
sape plak si dia ni..
alep kot!!

Syuhada said...

Anak orang kaya dia nih!

MuChUKkK!!!! said...

whoaa!!! besanye umah die... ni bajet2 bape ratus ribu ni?? bape bilik tdo???? bape bilik air??? bape ruang tamu??

enuLwanie said...

syu n muchuk..
wanie x kaya la...
nak wat umah ni abah wat loan bank..
kena wat sebab family mkin ramai...
senang la klau ipar2 wanie balik nanti..
hehehe....