Yang Sayang Aku

Sunday, September 2, 2012

Dia Dan Dia Adalah Teman Saya.

bagi yang selalu mengikuti perkembangan aku di Facebook,
(bajet artis!)
mesti korang perasan yang aku selalu update gambar dua mamat ni.
skandal ke?
boyfriend ke? eh, tapi mana satu??

 dari kiri : Hasan Adni dan Faizal (Tahir) Salleh.

dua-dua pun bukan.
mereka adalah teman se-ofis aku.

kami jadi rapat sebab semuanya kaki karaoke.
boleh dikatakan setiap minggu pergi karaoke di Bandar Sri Permaisuri
lepas habis kerja.

"tak ada kawan perempuan ke?"
eh, siapa kata tak ada?
cuma tak seakrab ini!
masing-masing sibuk dengan urusan masing-masing.

walaupun salah sorang cuti,
kami akan tetap jumpa dan lepak sama-sama.
kalau tak lepak, maknanya salah seorang balik kampung!

ini sedikit info tentang mereka.
(kalau nak tahu la..)

 Faizal (Tahir) Salleh .
24 tahun.
asal Perak.
setiap malam berangan nak jadi artis macam Faizal Tahir dan Anuar Zain.
trademark : "whateverrrr!"

Hasan Adni.
26 tahun.
asal Perak.
suka bercinta dengan ayam dan itik di kampung dia!




p/s : masih tahu batas-batas pergaulan dengan lelaki.

sebenarnya entri ni dah lama nak dipublishkan.
sebelum 'kes' hari tu.
anyways thanks for everything, guys!

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

3 comments:

Sanji Ngatmi said...

blog C mybloggersociety.blogspot.com

selamat kenal-kenal

ngatmisanji.blogspot.com

Daddy Zuki said...

Salam. TQ sbb pernah jd follower blog asal sy iaitu www.jukdin.com. Tapi blog itu telah ditutup dan saya kini menulis dari jukdin.blogspot.com.

Anonymous said...

Hello. [url=http://blue-pil.com/en/item/generic_propecia.html]order propecia[/url] collar this deals [url=http://ph-pills.com/en/item/generic_alli.html]diet pills[/url]