Yang Sayang Aku

Friday, February 4, 2011

Aku Pencinta Cap Ayam.

 semalam aku balik kerja sorang-sorang.
mulalah kaki ni meliar nak shopping di Jalan TAR.
dah lama aku cari baju brand ni.
*walaupun tak branded pun!*

ye, aku suka Cap Ayam!
aku suka design baju ni.
unik!

sila isi borang ye.
masa aku beli ni, tokei gerai ni siap offerkan diri jadi pakwe.
siap minta nombor pula tu!
sorry la awak, saya single tapi tak available kot!


baju ni aku pernah beli dulu di Danau Kota.
saiz S.
tapi aku beri pada si dia sebab bajunya lencun kena hujan hari tu.
nasib baik muat.
kali ni aku ambil saiz agak kecil sikit.
tapi ngam-ngam dengan body comel aku ni.

ni baju first yang aku beli.
aku paling sayangkan baju ni.



saiz baju Cap Ayam yang aku pakai :
saiz biasa - XS
saiz gadis - L


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

2 comments:

Anonymous said...

sehelai berapa ye?kite nak beli gak.kedai area mana??ehehe

enuLwanie said...

kalau dekat Jalan TAR, gerai dia saja.
kedai dia dekat Bangunan Campbell.dekat area situ gak la.
satu baju, RM15.